Ons doeltreffend proces

Snel en simpel uw seizoenarbeiders geplaatst

Ons proces

werken met agroforce

Stap 1: U doet uw aanvraag

Bel ons of neem contact op via het contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug, normaal gezien dezelfde dag. Laat ons weten hoeveel mensen u nodig heeft, voor welke teelt en op welke locatie. Verdere vragen zijn uiteraard steeds welkom.

Stap 2: We gaan binnen de 24u aan de slag

Vanaf wij uw aanvraag ontvangen hebben gaan wij meteen aan de slag. We selecteren de meest geschikte arbeiders uit onze pool van seizoenwerkers. AgroForce neemt de reeds aanwezige ervaring mee in rekening met de job waarvoor u invulling zoekt.

Stap 3: We verzorgen al het papierwerk

U hoeft zich niet bezig te houden met al het administratieve werk dat bij een gewoonlijke plaatsing komt kijken. Wij zijn er om u te ondersteunen. AgroForce garandeert een transparante communicatie. Wij regelen alles wettelijke vereisten zoals sociale bijdragen. Wij nemen alle verantwoordelijkheid op ons, ook bij controles. De enige documenten die u van ons krijgt is een eenmalige overeenkomst en de wekelijkse facturen. Geen enkel ander gedoe.

Stap 4: We sturen de geschikte arbeiders uit

Na een zorgvuldige selectie sturen we de juiste mensen uit. U ontvangt bij ons wekelijks een factuur, de ondertekende werkbonnen en een overzicht van de uren. Verder staat ons team van project managers ten allen tijde beschikbaar voor uw vragen of opmerkingen.

Stap 5: Wanneer de werkzaamheden aflopen trekken we onmiddellijk onze mannen terug

Lopen uw werkzaamheden af? Geen probleem, wij houden zoveel mogelijk rekening met flexibiliteit. Onze opzegtermijn is twee weken, om de seizoenarbeiders een zo constant mogelijke werkstroom te bieden. Laat ons dus twee weken op voorhand iets weten, zodat we onze mensen opnieuw kunnen plaatsen.

Niet tevreden? Dat kan helaas in sommige gevallen gebeuren. Na een enkel telefoontje trekken wij onze mensen onmiddellijk terug en/of plaatsen we nieuwe seizoenwerkers in de plaats.

neem contact op

Heeft u nog vragen?

Dat begrijpen we! Stuur ons vandaag nog een bericht en we beantwoorden direct al uw vragen.