Buitenlandse Seizoenarbeiders

Zelfstandige seizoenarbeiders
met goesting uit Oost-Europa

Arbeiders met goesting

geharde seizoenarbeiders met goesting

Wegens een historie aan agrarische cultuur zijn onze arbeiders van nature harde werkers. Hierdoor zijn lange werkdagen en weekendwerk is geen probleem. Ze zijn nauwkeurig in handwerk, en zijn gewend lang recht te staan of te bukken.

Onze werkers komen hun afspraken na en respecteren uw regels. Ten slotte zijn ze het gewoon om zowel zelfstandig te werken als in team.

Hard en zacht fruit

verschillende profielen voor uw oogst

Verschillende groenten en fruit hebben hun eigen oogstmethode. Zo staan voornamelijk vrouwen in voor het plukken van zacht fruit. Mannen daarentegen nemen over het algemeen het plukken van hard fruit op zich, wegens het tillen van eventuele zware manden. Onze seizoenarbeiders zijn vingervlug en zeer nauwkeurig en flexibele inzetbaar voor verschillende klussen.

Oost-Europeanen

Buitenlandse seizoenarbeiders met goesting

AgroForce levert seizoenarbeiders uit landen met een rijke landbouwgeschiedenis. Deze afkomst uit een agrarische maatschappij biedt vele voordelen. Ten eerste zit werken op het land in hun bloed. Ten tweede zijn ze sterk gemotiveerd om hier te werken en hun familie te kunnen onderhouden. Er heersen immers extreem lage lonen in hun thuisland. In België werken biedt hun een mogelijkheid om een veelvoud van in hun thuisland te verdienen.

De AgroForce garantie

enkel de beste seizoenarbeiders
  • Geen bergen papierwerk
  • Marktconforme prijzen, zonder enige meerprijs t.o.v. seizoenarbeiders in dienstverband
  • Transparante wekelijkse facturen
  • Niet tevreden? Na een enkel telefoontje trekken wij deze arbeider terug en plaatsen wij een nieuwe werker

neem contact op

Nog vragen over onze seizoenarbeiders?

Dat begrijpen we! Stuur ons vandaag nog een bericht en we beantwoorden direct al uw vragen.